skip to Main Content
SV / FI

Olen tilannut monta taulua viimeisen kahden vuoden aikana sen jälkeen kun muutin Pietarsaaren, joita on käytetty näyttelyissä, isoille asiakkaille ja tuotteisiin joita olen myynyt. Suurin osa tilaamistani tuotteista oli valokuvia aluminipohjalla, sekä matta- että kiiltäväpintaisena, ja kaikki ovat olleet erittäin korkealaatuisia.

Jokaisesta vaiheesta pidetään Studio T-A:lla hyvää huolta, alkukeskusteluista tulostusprosessiin ja lopulliseen valmiiseen tuotteeseen. En olisi voinut pyytää parempaa ja henkilökohtaisempaa tapaa saada valmis tuote juuri sellaiseksi kuin halusin. Pidän siitä, että asiakas olla osana prosessia, testata tuotteita ja koetulostaa ennen lopullista valmista tuotetta.

Ensimmäisen kokemukseni jälkeen oivalsin, että en ollut löytänyt vain paikallista yritystä, vaan myös erittäin kokeneen ja täydellisyyttä tavoittelevan henkilön. On kuin työskentelisi yhdessä hyvän ystävän kanssa, joka todella ymmärtää sinun tarpeesi ja toiveesi saadakseen aikaan täydellisen lopputuloksen. Olen tilannut kaiken Studio T-A:lta.

Back To Top