skip to Main Content
SV / FI

Sedan jag flyttade till Jakobstad för två år sedan har jag beställt många talvlor, som har använts för utställningar, stora kunder och för mina egna produkter som jag har sålt. De flesta produkter jag beställde var fotografier laminerade på aluminium som matta eller glossiga, och alla har varit av mycket hög kvalitet.

Varje steg från att diskutera produkter till printprocessen, och ända fram till den färdiga produkten, tas väl av Studio T-A. Du kunde inte begära ett bättre och mer personligt sätt att få den färdiga produkten som du verkligen vill ha den. Jag älskar verkligen det faktum att man kan vara en del av processen, testa produkter och testprinta före den slutliga produkten.

Efter min första erfarenhet av Studio T-A insåg jag att jag inte bara hittade ett lokalt företag, utan också en mycket erfaren person som själv är en perfektionist. Det är som att arbeta tillsammans med en god vän som verkligen förstår dina behov och din önskan att uppnå perfektion. Jag har beställt allting från Studio T-A.

Back To Top