skip to Main Content
SV / FI

Jag rekommenderar T-A Studio till mina fotovänner, men även till de som vill ha bara t.ex. en inramning av ett gammalt foto. Jag är mycket nöjd med printningen av mina bilder samt med inramningen, som gjordes på ett helt nytt sätt för en utställningen på Studio T-A. Hos Studio T-A får du personlig betjäning. Jag tycker samarbetet med T-A är inspirerande, han är uppfinningsrik och du får själv komma med idéer

Jag låter göra inramningen av mina akvareller hos Studio T-A. Inramningsprocessen med val av material, passepartout, ram och beskärning görs av mig, men med god handledning av T-A. På Studio T-A får jag högklassig inramning, goda råd och tips vid valet av material. Jag rekommenderar andra akvarellister att rama in hos Studio T-A p.g.a. pålitligheten, gott resultat, vänligt bemötande och god service.

Jag har valt att använda Studio T-A p.g.a. tillgängligheten. Tor-Alf finns på Skutnäsgatan i Jakobstad, man kan bara gå in för att fundera, komma igen och fortsätta diskutera. Resultatet blir bra och prissättningen är inte avskräckande. Det är också en fördel att kunna vara delaktig i hela processen från print till montering.

Jag rekommenderar Studio T-A till alla fotografer som ska ha utställningar eller vill sälja högkvalitativa arbeten till sina kunder här i Österbotten. Kvaliteten är hög och Tor-Alf strävar alltid efter att göra det allra bästa och att ständigt förbättra sina produkter. Att jobba med Tor-Alf innebär att man får vara väldigt involverad i processen. Slutresultatet blev unika utskrifter av extremt hög kvalitet som passar min fotograferingsteknik. Att kunna jobba lokalt med någon som är så entusiastisk och samarbetsvillig och som gärna prövar på nya idéer är en ovanlig lyx.

Sedan jag flyttade till Jakobstad för två år sedan har jag beställt många talvlor, som har använts för utställningar, stora kunder och för mina egna produkter som jag har sålt. De flesta produkter jag beställde var fotografier laminerade på aluminium som matta eller glossiga, och alla har varit av mycket hög kvalitet.

Varje steg från att diskutera produkter till printprocessen, och ända fram till den färdiga produkten, tas väl av Studio T-A. Du kunde inte begära ett bättre och mer personligt sätt att få den färdiga produkten som du verkligen vill ha den. Jag älskar verkligen det faktum att man kan vara en del av processen, testa produkter och testprinta före den slutliga produkten.

Efter min första erfarenhet av Studio T-A insåg jag att jag inte bara hittade ett lokalt företag, utan också en mycket erfaren person som själv är en perfektionist. Det är som att arbeta tillsammans med en god vän som verkligen förstår dina behov och din önskan att uppnå perfektion. Jag har beställt allting från Studio T-A.

Back To Top